Market Wrap: Bitcoin All-Time High topper ud til $ 19.850, da Ether Options Market bliver mega-bullish

Bitcoins pris ramte rekordhøj mandag, da positive markedsfaktorer konvergerede. I mellemtiden betaler ether-optionshandlere høje præmier for aktivets potentiale til også at ramme nye poster.

Bitcoin (BTC (BTC, -2,06%)) handler omkring $ 19.436 pr. 21:00 UTC (16:00 ET). Får 6,6% i løbet af de foregående 24 timer.
Bitcoins 24-timers rækkevidde: $ 18.093- $ 19.850
BTC over sine 10-dages og 50-dages glidende gennemsnit, et bullish signal for markedsteknikere.

Bitcoins pris ramte en højeste tid inden for de sidste 24 timer og handlede så meget som $ 19.850 ifølge CoinDesk 20-data. Prisen dyppede derefter og var på $ 19.436 pr. Pressetid.

Ved tilmelding modtager du e-mails om CoinDesk-produkter, og du accepterer vores vilkår og betingelser og fortrolighedspolitik.

“Institutionel tilstrømning kan have været meget af drivkraften bag dette rally, men det har været detailinvestorer, der har hjulpet Bitcoin Lifestyle med at få damp i de seneste uger,” sagde Zac Prince, administrerende direktør for kryptolångiver BlockFi. ”Saldoen på vores detailkonti er vokset med over 25% i de sidste 30 dage sammenlignet med knap 10% for institutionelle,” tilføjede han.

Større spotbørser, hvor detailkunder tilfældigt køber verdens ældste kryptovaluta, har set et uptick. Kombineret dagligt volumen for Coinbase, Bitstamp, Kraken, Gemini og ItBit var på $ 1,5 milliarder pr. Pressetid mandag, meget højere gennemsnittet på $ 488 millioner de sidste seks måneder.

Den stadige stigning i bitcoins pris siden lørdag fulgte et fald under en markedsferie i USA i sidste uge, hvor bitcoin så lavt som $ 16.242 på torsdag. Prisforøgelsen på $ 3.608 i løbet af den sidste uge viser, hvor flygtig kryptokurrency ofte kan være.

”Bitcoin-investorer, der sidder på sidelinjen af ​​dette nylige rally, fik en Thanksgiving-feriegave, da bitcoin så et fald fra $ 19.500 til $ 16.300,” bemærkede Jason Lau, COO i San Francisco-baserede OKCoin. ”Afledte afviklinger førte til nedturen, da nogle derivatudvekslinger mistede over 20% af den åbne rente,” tilføjede han.

Faktisk havde likvidationer på derivater udveksling af BitMEX, selvom det ikke var så vigtigt for et sted som det engang var, tydeligvis en vis indflydelse på torsdagens fald ($ 10 millioner i afvikling af salg på en time) og mandagens stigning ($ 4 millioner ved likvidationer inden for en time) . En likvidation på BitMEX svarer til et marginopkald, hvorved en long sælges eller en short udløser et køb for at lukke en position, hvis den bevæger sig nok til at udslette margenen.

Bitcoins seneste stigning skyldtes ikke kun detailinvestorer. Rich Rosenblum, der leder handel med kryptofirmaet GSR, bemærkede, hvor meget mere infrastruktur der er på plads for institutioner at investere i forhold til bitcoins sidste bull run i 2017.

”Handels-, afviklings- og depottjenesterne er alle langt mere sofistikerede og modne, hvilket skaber tillid,” sagde han. ”[Federal Reserve] fortsætter med at blæse flammerne med sin monetære strategi, der ser ud til at forblive på plads i det kommende år. Med så meget overskydende likviditet i systemet bliver den oprindelige investeringssag for bitcoin retfærdiggjort. ”

Etherhandlere, der betaler for bullish indsatser

Den næststørste kryptokurrency efter markedsværdi, ether, handlede mandag omkring $ 605 og klatrede 8,5% på 24 timer fra kl. 21:00 UTC (16:00 ET).

Ether / put-forholdet på Deribit, den største derivatudveksling i kryptoøkosystemet, har været skævt kraftigt mod opkald i løbet af den sidste måned. Put / call-forholdet viser antallet af putter, som er optionsspil til prisnedgang, kontra opkald, som er optionsspil til pris opad.

“I løbet af den sidste måned, når vi ser på put / call-forholdet med hensyn til premium-handlede, kan vi se et unormalt højt forhold mellem opkaldshandel og sætter,” bemærkede Greg Magadini, administrerende direktør for Genesis Volatility.

Den bullish aktivitet er så stærk, at handlende uddeler høje præmier for at foretage bullish væddemål på ether, bemærkede Magadini. ”Handlende var hurtige til at begynde at betale højere priser for opkald,” fortalte han CoinDesk. ”Så meget, at … putter er 25 underforståede volatilitetspoint billigere. Dette niveau af differentiering er sjældent og ganske ekstremt. ”